Η εταιρία

Αρχική Η εταιρία

 

Η εταιρία μας λειτουργεί δυναμικά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μακρυχώρι Λάρισας 18ο χλμ Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Από το 1978 ειδικεύεται σε κατασκευές μηχανημάτων αγροτικών, παραγωγικών και μηχανημάτων θέρμανσης.

Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και μετά την πώληση των αγαθών μας. Η εταιρία μας έχει θέσει υψηλά ποιοτικά στάνταρ στην επιλογή των πρώτων υλών γι'αυτό συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού. Όλα τα προϊόντα παρέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές σε συνάρτηση με την ποιότητα τους.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών σε όλα μας τα προϊόντα για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας.

Είναι πλέον εποχή που πρέπει να σκεφτόμαστε οικονομικές λύσεις με απλές ιδέες, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα μας γι'αυτό χρειαζόμαστε υποστήριξη. Στην εταιρία μας θα βρείτε προϊόντα για κάθε απαίτηση σας όσων αφορά τη θέρμανση και την επαγγελματικότητα σας.

Η εταιρία Σινάπαλος παρουσιάζει τα προϊόντα που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας.
Ας μην αφήνουμε πλέον ενέργεια ανεκμετάλλευτη, γιατί τώρα με τα μηχανήματα καύσης βιομάζας και των μηχανημάτων κατασκευής pellet όλα έχουν αξία και κόστος... Φτιάξτε , λοιπόν, μόνοι σας καύσιμο για τη θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Με ανώτερη ποιότητα και ελκυστικό σχεδιασμό, τα προϊόντα μας κερδίζουν μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Επίσης έχουμε αναπτύξει νέα προϊόντα, όπως τον καινοτομο
αναρτωμενος δονητης δενδρων δικη μας κατασκευης